Gyönyörű védelem

Az ember amikor elektronikus dolgokról van szó, főleg ha nő, azt gondolja, hogy a lehető legjobb és legtökéletesebb, ha a márkás, eredeti gyári tartozékokat veszi meg mondjuk egy telefonhoz, mert biztosan az a legjobb, legtartósabb és legminőségibb. Én azonban hamarosan rá kellett hogy jöjjek, hogy egyetlen dologban ’leg az eredeti márkatermék mondjuk a telefonomhoz, hogy a legdrágább. Nagyon gyorsan tönkre mentek ugyanis például az iphone készülékemhez a kábelek. A kábel végénél, ahol a töltőfej található pár hónap alatt, teljesen normális és rendeltetésszerű használat mellett szétbomlott az anyag. Az elején még csak azt gondoltam, hogy biztosan anyaghibás terméket fogtam ki véletlenül, de aztán gyorsan bebizonyosodott, hogy maga a minőség nem túl tartós sajnos.

Ekkor találkoztam az egyik ismerősöm javaslata által a baseus márkával, és annak töltőkábelével, ami nem csak hogy hihetetlen szép, még nagyon jó minőségű és tartós is. Közel fél éve vettem azt a kábelt, és még csak egy kis jele sincs rajta annak, hogy napi rendszerességgel, és nagyon sokat használom. Én nem akarok olyan kijelentésekbe bocsátkozni, hogy nem szabad gyári kiegészítőket venni, de az biztos, hogy meg kell válogatnia az embernek, mert például egy töltőkábel az eredeti formában rettenetesen drága, és körülbelül három hónapot bír ki. Én azóta hogy megrendeltem ezt a kábelt rengeteg mindenben próbáltam ki a baseus termékeit, és egyetlenben sem kellett csalódnom.

Mindenkinek azt tudom javasolni, hogy ha bármivel nem elégedett, próbálja ki ennek a márkának a termékeit, biztosan nem fog csalódni, és abban is biztos vagyok, hogy a tartósság tekintetében is nagyon elégedett lesz, nem beszélve az árról. A rendelést pedig nagyon gyorsan és kényelmesen meg lehet tenni a kanapé kényelméből, otthonról a baseusshop.hu oldalon.