Tökéletes segítség egy tökéletes projekthez

A vállalkozásom most fogja elérni az ötödik évet a piacon, és talán azt mondhatom, hogy ezzel olyan értelemben nagykorúvá is válik, hogy úgy érzem, most már stabil annyira, hogy a mindennapi közreműködésem nélkül is folyik a folyamatos és jó minőségű munka. Persze van egy másik nagy örömöm is, méghozzá, hogy most már nem hogy felszámoltuk a hiteleinket, amiket az indításhoz igénybe kellett vennünk, de pluszt is termelünk, vagyis folyamatos és emelkedő a növekedés. Így aztán be tudok vezetni olyan projekteket, beruházásokat, amik nem kapcsolódnak igazából szorosan a munka minőségének biztosításához, vagy a működéshez, de én azt gondolom hogy kötelességem biztosítani.

Ilyen például a céges flotta bevezetése. A telefonokat ugyanis rengetegszer kell használni a kollégáknak és én nem várhatom el, hogy a saját készülékeiket használják folyamatosan, amikor most már megtehetem, hogy egy saját állományt vezetek be és alakítok ki. Persze a projekt megvalósításához mindenképpen szükség van egy telefon szervíz csapatra is, akik folyamatosan segítenek, ha bármilyen működésbéli probléma lépne fel, vagy akár véletlen valamilyen baleset érné a telefonok bármelyikét, és javítani kellene, de erre egy munkatárs tett egy tökéletes javaslatot a https://androidszerviz.hu/ csapat személyében.

Ez a kis csapat elmondása szerint már nagyon sokszor segített neki, kijelzőcsere és egyéb szerelési munkálatok folytán került velük kapcsolatba és mindig nagyon gyorsan és jó áron segítettek a problémát megoldani. Kicsit utánuk kérdezve pedig én is csak jó véleményeket hallottam, így erre a feladatra is azt gondolom, hogy megtaláltuk a tökéletes segítséget. Azt gondolom, hogy ennél jobban nem is alakulhatnának a dolgaink. Biztos vagyok benne, hogy ez a tendencia folytatódni fog, és egyre nagyobb sikereket fogunk tudni elérni.