Az új webshopom sikere

Nem is olyan régen úgy éreztem, hogy a megálmodott kis vállalkozásom, ami már két éve megkezdte tevékenységét, elérkezett egy fordulópontra, ahol már nem igazán elég az, hogy ha a beérkező vendégeket kiszolgáljuk a finomabbnál finomabb házi jellegű süteményeinkkel, amik receptje bizony még a nagymamámtól származik, hiszen nagyon sokan vágynak már arra is, hogy akár rendelni is tudjanak, hogy az otthonukban fogyaszthassák a finomságokat. Főleg akkor kezdett erre kifejezett igény felmerülni, amikor a vírushelyzet miatt egyre több ember kényszerült az otthonmaradásra, akár tünetmentesen is, és nem tudtak kimozdulni sehova sem.

Ebben a percben pedig én is úgy döntöttem, hogy bár még nekem is elég furcsánk hangzik, hogy egy cukrászdának webshopja legyen, de belevágok, mert igény van rá, és mert azt gondoltam, hogy kialakulhat akár az a helyzet is, hogy ha sok ideig áll fenn a veszélyhelyzet, és sokáig lesznek kitiltva a vendégek a cukrászdából, akár még a működésünket és az emberek munkahelyét is megmentheti ez a kis újítás. Most pedig azt látom, hogy már két hónapja működik a shop, hogy nagyon is jó ötlet volt. Az emberek rendelnek ha nem tudnak kimozdulni, ha rossz idő van, vagy ha épp szeretnének valakiket megvendégelni és az otthonukban szeretnének beszélgetni.

Persze voltak nehéz pontok a shop kialakítása közben, például elég nehéz volt megfelelő szolgáltatót találni az ételfotózás budapest közelében történő megoldására. Hála a jó égnek a webesem tökéletes ajánlást tudott adni erre is, mert most már száz százalék magabiztossággal mondhatom, hogy a fotodastudio csapatánál jobbat nem is találhattam volna erre a feladatra sem. Most pedig már azt is tudom, hogy nagymértékben ez hozta az új shopom sikerét is, hiszen gyönyörű képek nélkül nem hinném hogy sok ember szavazna bizalmat egy – egy furcsa nevű süteménynek. Így teljes a kör, a rendelések száma pedig egyre nő, ami azt mutatja, hogy igenis a legjobb ötlet volt ebbe az újításba belevágni.