Versenyelőnynek is tökéletes

Az ember számára sem megbízott vezetőként sem pedig tulajdonosként nem könnyű bármilyen tevékenységet végző cég esetében kivívni azt, hogy egy biztos helye, egy tökéletes pozíciója legyen a piacon belül. A versenytársak folyamatos harcban állnak egymással, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy versenyelőnyökre tegyenek szert. Ez számtalan formában megvalósulhat, és nyilván vannak olyan eszközök is, melyek nem a saját versenyelőnyt növelik, hanem a versenytárs helyzetét rontják a piacon, azonban én ezekkel sosem kívántam élni. Mindig azon dolgoztam, hogy egy olyan technikával vagy eszközzel tudjam fejleszteni a vállalkozásomat, az abban dolgozó munkatársak eredményeit és hatékonyságát, ami nem a piac többi szereplőivel foglalkozik, hanem a saját belső folyamatok javításával, és persze egyértelműen újdonságként hat, vagyis mások nem vagy kevés számban használják.

Rengeteg dolgot kitaláltam már az évek során, és kevés maradt meg olyan lehetőségként, amely hosszú távon is használható és folyamatosan emelni tud a vállalkozás eredményein és a céges hatékonyságon, de azért van pár olyan technika ami folyamatosan és időről időre segít bennünket a munkában. Az egyik ilyen eszköz egy együttműködésnek köszönhető, hiszen a kogwheel csapatával már évek óta dolgozunk azon, hogy versenyelőnyt tudjunk szerezni a különböző tréningek és a folyamatos szervezeti fejlesztés segítségével, és azt kell mondjam, hogy iszonyatosan sokat segítenek abban, hogy a nagyvállalati szektoron belül egy stabil és tartósan magas pozíciót tudjunk elfoglalni.

A jelenlegi kedvencünk pedig a teamcoaching egy egészen elképesztő hatékonyságú szolgáltatásuk, ami kifejezetten hatékony számunkra és amit biztos vagyok benne hogy még nagyon hosszú ideig fogunk imádni nem csak vezetői, hanem alkalmazotti szinten is egyaránt. Mindenkit arra biztatok, hogy használja a szervezetfejlesztés eszközeit mint versenyelőnyt növelő tényezőt, mert valóban hatékony technika és lehetőség, mindamellett pedig hogy vegye fel a kapcsolatot a Kogwheel csapatával, mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni sem a közös munkában sem pedig az eredményekben.