Hogy ha bajba kerülnél akár télen is

Számtalan olyan helyetben jön rá az ember, hogy rossz döntést hozott valamikor az elmúlt időszakban, amikor igazság szerint már nem igazán tud mit tenni, valahogyan meg kell oldania a nehéz helyzeteket és aztán végig lehet vagy végig tudja gondolni, hogy egyáltalán van-e lehetősége változtatni bármit a lehetőségekhez mérten. Én a legutóbb az irodánk kapcsán éreztem így, hiszen annak idején amikor be kellett költözni nem igazán akartuk azzal húzni az időt, hogy a fűtést rákapcsoljuk a gázrendszerre, ezért a klíma fűtés lett kiválasztva, azonban azt gondolom, hogy most már máshogy döntenénk, hiszen nem olyan régen meghibásodott a készülék, és jelenleg szakembert találni klímaszerelés budapest területén történő megoldására több mint nehéz azt gondolom.

Rengeteg szakemberrel beszéltem ugyanis, de nyilván a téli időszakban mindenki vagy máshol dolgozik, vagy a gázszerelés munkákat vállalja leginkább ezért nagyon nehezen találtam olyan csapatot, aki segítségemre tudott volna lenni a klíma javítás megoldásában, azonban a fűtés addig nyilván szünetelt az irodában. Persze a legeslegnagyobb hidegben kellett elromlania a rendszernek, és azt kell mondjam, hogy én úgy gondoltam hogy lesz egy pár nap mire teljesen kihűl a helység, de ez pár óra alatt bekövetkezett, hiszen iszonyatosan hideg volt kinn.

Hála a jó égnek a djgepeszet csapata végül vállalat a feladatot, és nagyon készségesen és lelkiismeretes munkával meg is oldották a gondot, és másnap már folytatódhatott az irodában a munka. Így is volt kiesés, azonban nem túl nagy, és most már tudjuk, hogy ezt a csapatot bármikor hívhatjuk, segíteni fognak és a rendelkezésünkre fognak állni. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy keressék fel őket bátran hogy ha hasonló feladatok kapcsán lenne szükségük segítségre.