Cégem legnagyobb segítsége

Ha az ember céget alapít és úgy dönt, hogy nem munkavállalóként éli az életét, akkor bizony nagyon sok dologra kell odafigyelnie szinte folyamatosan. Én nem gondoltam volna sosem, hogy valaha is azt fogom mondani, hogy ha újra kezdeném, akkor már a tevékenységem kezdeténél, a vállalkozásom legelején külső segítséget kértem volna rengeteg dologra. Könyvelőm persze volt, de számtalan olyan terület van még ezen kívül, ami hihetetlen nagy segítséget tud adni egy vállalkozónak. Egy külső tanácsadó például a stratégia kialakításban tud felbecsülhetetlen segítséget nyújtani, de ide sorolhatjuk a munkavállalók keresését vagy a vállalati folyamatok kialakítását is.

Persze ma már minden ilyen feladatra saját külső szakértő csapatom van, akikkel nagyon könnyen és gördülékenyen tudok együtt működni, hiszen annak idején, a kiválasztáskor hihetetlen sok időt és energiát fektettem abba, hogy megtaláljam ezeket a cégeket. Éppen ezért én a mai napig ezt a taktikát követem, hiszen a siker záloga mindig az, hogy még a legkisebb feladatra is a legtökéletesebb és legpontosabb szolgáltatást válassza az ember.

Éppen ezért amikor nem olyan régen teljes szolgáltatás frissítést végeztünk a cégben, arra jutottam, hogy mivel kulcsfontosságú, hogy az ügyfelek mindig elérjenek bennünket, és hogy folyamatosan rendelkezésre tudjunk állni, a lehető legtökéletesebben kell kiválasztanom a xiaomi szerviz csapatot is, akik a telefonjaink szervíz szolgáltatását végzik majd. Persze ez nem volt könnyű feladat, de bátran mondom, hogy sikerült megtalálni a legjobbakat, hiszen a xiaomiszervizshop.hu csapatánál biztosan nem találnék jobbat ma Budapest utcáin. Szakmailag tökéletesen képzettek, tapasztaltak és mindent meg tudnak javítani amit csak lehetséges, ráadásul nagyon jó áron és hihetetlen gyorsasággal. Javasolni tudom őket bárkinek akinek telefon szerviz csapatra van szüksége.