A tökéletes csapat, a tökéletes megoldásokkal!

Az ember manapság igen nehéz helyzetben találja magát, ha bármiféle megoldást keres nem csak az átalakítás és a korszerűsítés, mondjuk fűtés korszerűsítés megoldására. Iszonyatosan nehéz a piacon eligazodni, hiszen a gázszerelés és a klímaszerelés mint olyan jelenthet megoldást a hihetetlen nagy rezsi számlák elkerülésére, azonban a szerelési díjak, az alapanyagok ára szerteágazó és így nagyon nehéz tökéletes döntést hozni a lehetőségek közül való választás és a konkrét szakember választás terén egyaránt. Mi is belekóstoltunk ennek a feladatnak minden nehézségébe, és ha most kezdenénk újra a keresgélést és a megoldás keresést, akkor bizony már sokkal de sokkal könnyebb dolgunk akadna. A djgepeszet csapata ugyanis számunkra tökéletes szolgáltatást nyújtott akár a döntéshozatal, akár a konkrét kivitelezés tekintetében egyaránt.

Mi ugyanis abban gondolkodtunk, hogy tökéletes megoldásként a klímaszerelés segítségét hívjuk, hiszen a beltéri egységek, melyek a fűtés és hűtés lehetőségét is elénk tárják tökéletes kisegítői lehetnek a gázfűtésnek, és így mint olyan a gázszámla és az áram számla tekintetében is alatta maradtunk volna az átlag fogyasztásnak. Az elektromos hálózatunk azonban nem bírta el sajnos azt a fajta klíma rendszert, amire szükségünk lett volna ahhoz, hogy értékelhető fűtés rásegítő hatása legyen a rendszernek. Ennek kapcsán pedig úgy döntöttünk, hogy ez esetben a gázszerelés lehetőségeinek maximális kiaknázásával próbáljuk meg megoldani a számlák csökkentését. Persze ez sem könnyű feladat, és a gázszerelés mint olyan nem is veszélytelen munkálat, én legalábbis mindig is nagyon féltem tőle, de ez a kis csapat tökéletes segítséget nyújtott nekünk mindenben.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy aknázza ki a lehetőségeket, és ne csüggedjen, hogy ha a klíma rendszer telepítés budapest területén nem hozna megoldást, hiszen még mindig lehetőség van a gázszerelés segítségével optimalizálni a gázfogyasztást és megoldani hogy a havi számla egyre kisebb és kisebb legyen. Akinek ugyanis nincsenek most milliói a felújításra vagy a bővítésre, a klíma telepítés feladatára, annak ez az egyetlen lehetőség maradt, hogy költséghatékonyan, de mégis megpróbálja a számla végösszegét minden egyes hónapban csökkenteni. Biztosan nem fogja megbánni senki sem aki a Djgepeszet csapatát választja.