A cégem legújabb partnerei

A cégem alapításakor rengeteg nehéz helyzettel és tényezővel kellett szembe néznem. Kezdve a kételkedők táborától egészen a feladatokon, adminisztrációs tevékenységeken keresztül a munkavállalók megkeresésén és felvételén keresztül a valódi működési folyamatok kialakításáig. Hihetetlen sok erőre, energiára és munkára volt szükség, de hála a jó égnek most már azt mondhatom, hogy sikerült, és minden sínen mozog a siker felé. A cég gazdasági helyzete egyre nő, és két év alatt eljutottunk oda, hogy rendelkezünk akkora tartalékokkal, amik már biztosítják a stabil piaci helyet, és a folyamatos működést bármilyen nehéz helyzet esetén is.

Mi nagyon sokszor nagyon nagy mértékben építünk a külső partnerek, szolgáltatók munkájára. Természetesen vannak olyan tevékenységek, amiket nem is lehetne máshogy megoldani. Ilyen például az egyik legjobb céges partnerünk, a https://androidszerviz.hu/ munkája. Nagyon sok esetben ugyanis telefonokon keresztül kommunikálnak egy-egy ügyfél helyzetét segítve a kollégák és rengetegszer képek szükségesek a profi munkavégzéshez. Ehhez pedig céges flotta és telefonok kellenek. Amik persze rengeteg esetben szenvednek a munka során balesetet. Betört kijelző, akkumulátor problémák vagy más meghibásodás szinte folyamatosan nyomja a céges flotta működését.

Éppen ezért nekünk szükség volt egy olyan szervíz csapatra, akik nem csak profik, és szakmájukban kiemelkedő tevékenységet nyújtanak, hanem gyorsan és rugalmasan tudnak nekünk segítséget adni, nem mellesleg teljesen feddhetetlenek, vagyis totál biztonságban tudhatjuk a céges információinkat. Az Androidszerviz csapata minden feltételnek tökéletesen helyt áll. Bárkinek csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat. Biztosan nem fognak csalódni bennük. A lelkiismeretes és profi munkájuk, a gyors segítségük és emberi hozzáállásuk biztos, hogy minden cég számára hatalmas segítséget nyújt. Bátran keresse fel őket bárki, akár céges, akár magán igényeket is tökéletesen teljesítenek.